Известие

Collapse
No announcement yet.

кажете колко да търся за моята Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз все пак искам съвет защо да лъжа.това е колата съжелявам че не мога да кача още снимки
    Alfa 155 2,5TD

Comment

Добре изглежда колата, поне на външен вид. Мисля че и 4 може да и се вземат без особени проблеми.
      Ама си е друго на живо да се види де
      Поне гледам е със Сф регистрация.

Караш ме да се замисля и аз

И понеже първи съм писал в темата - първи ще я гледам - другите може да ме чакат
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ето още снимки,забревих да спомена че имам музика за около 700лв
        Alfa 155 2,5TD

Comment

Първоначално публикувано от ванката
          Ами до сега ми е стъпила над 10 000.Като гледам мнението на колегата 3 800 май щеси я карам още някоя година докато стане за автоморга
          ......може да ти е стапила на 10000....след като е издишал ербега ....нещо волана, не ми се връзва ...има ли нещо такова ....година на прозводсто....нищо не казваш ...не каза и за колко ще се разделиш с нея ...друг е въпроса, кой колко ти предлага ...нали се сещаш, че никой не се жени по снимка...ще се стигне до оглед....да чуем цена...и след това всеки би си направил сметка......
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

[quote=Бобби]
            Първоначално публикувано от "ванката":1qwyexxl
            Ами до сега ми е стъпила над 10 000.Като гледам мнението на колегата 3 800 май щеси я карам още някоя година докато стане за автоморга
            ......може да ти е стапила на 10000....след като е издишал ербега ....нещо волана, не ми се връзва ...има ли нещо такова ....година на прозводсто....нищо не казваш ...не каза и за колко ще се разделиш с нея ...друг е въпроса, кой колко ти предлага ...нали се сещаш, че никой не се жени по снимка...ще се стигне до оглед....да чуем цена...и след това всеки би си направил сметка......[/quote:1qwyexxl]

Колега, май не четеш много внимателно

96г километража е на 146000 ама незнам дали е пипан аз я имам от 3г и несъм го въртял.Двигателя е добър от смяна до смяна на маслито доливам помалко от 1 литър
            Оносно ворана, сигурно е сменян щото колегата е писал

....махагонов волан МОМО и т.н...
            пък тоя нещо не ми изглежда много махагонов
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

[quote=hsr]
              Първоначално публикувано от Бобби
              Първоначално публикувано от "ванката":rtts3qhe
              ......може да ти е стапила на 10000....след като е издишал ербега ....нещо волана, не ми се връзва ...има ли нещо такова ....година на прозводсто....нищо не казваш ...не каза и за колко ще се разделиш с нея ...друг е въпроса, кой колко ти предлага ...нали се сещаш, че никой не се жени по снимка...ще се стигне до оглед....да чуем цена...и след това всеки би си направил сметка......
              Колега, май не четеш много внимателно

96г километража е на 146000 ама незнам дали е пипан аз я имам от 3г и несъм го въртял.Двигателя е добър от смяна до смяна на маслито доливам помалко от 1 литър
              Оносно ворана, сигурно е сменян щото колегата е писал

....махагонов волан МОМО и т.н...
              пък тоя нещо не ми изглежда много махагонов [/quote:rtts3qhe]...да, това с годината съм го проспал ...според мен би трябвало да има възд. възглавничка ...но тук си говорим..малко найзуст....нека даде оферта и на кой му изнася....да ходи да гледа

Comment

Ако махнеш музиката за каква сума можем да говорим?
                Може и на ЛС да минем ако искаш/
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Абе няма въздушни възглавници а дали е имала преди мен не знам обаче колата си е много добра и ще си я карам докато върви защото както гледам немога да и взема кой знае какви пари пък и за 4-5 000лв какво да си взема може би някои строшен Голф 3 и да почна на ново да го правя не благодаря а относно волана:махагонов си е заедно с топката на скор. лост така доиде колата а защо е сменен не знам.Съжелявам че ви изгобих времето но колата ми е прекалено скъпа и за сега ще си я запазя
                  Alfa 155 2,5TD

Comment

Тука работата е малко "Хем ме боли, хем ме сърби" ... Почти всички хора в този форум са наляли по наколко хиляди лева отгоре в колите си. Но реалността затова боли - защото е грозна. Погледни цените в мобилето, погледни и цените тук, в нашия форум. Никой не е казал, че не можеш да искаш 8 000 за колата - съвсем друг е въпроса дали изобщо някой ще се обади да я погледне ...
                    Разумната цена за 155 2.5 TD на тия години (щото километрите са много далеч от реалните...) в момента е около 4 000 наистина. Псевдо-тунинга (от рода на червени стелки, имитиращи метал, странни волани и топки на скоростни лостове) изобщо не оскъпява колата, а напротив - създава съвсем погрешни впечатления. Гарантирам ти.
                    Иначе нищо лично - колата наистина изглежда добре на външен вид, но наистина трябва да се пипне и чуе на живо, за да се определи истинското състояние, и съответно цена.
                    Но не виждам причина защо ще продаваш колата, ако е наистина толкова добра и поддържана ... освен ако не си решил да се хвалиш тук и там с ново скъпо возило ...
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Хубава е колата, колега - карай си я със здраве и не се занимавай с глупости като продажба.
                      Реално парите който са наляти в дадена кола нямат избивка при продажба и това всички го знаем

Comment

Ами колега ...... що не я продадеш на части....
                        Аз си заплювам кожения салон
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                        Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                        Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Пу за мене ляТната жанта
                          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                            Пу за мене ляТната жанта
                            джантите са 4х100 понеже братовчед ми кара същите на голфа си
                            92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                            95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                            90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                            00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Първоначално публикувано от DJ
                              Първоначално публикувано от hsr
                              Пу за мене ляТната жанта
                              джантите са 4х100 понеже братовчед ми кара същите на голфа си
                              ...не се заблуждавай ...може да са един и същи модел...а диагонала м/у дупките да е различен...как го измери на снимката, че е 100мм.

Comment

Working...
                              X